Att äta den Eritreanska och Etiopiska nationalrätten Injera är ett socialt och trevligt sätt att äta då maten serveras på ett stort gemensamt fat. Brödet används både till uppläggning och som "bestick" när man äter de smakrika och kryddiga rätter som vårt spännande kök erbjuder.
Sambusa
Friterad smördeg fylld med nötfärs, grön chili, lök och örter
75 kr
Vegetarisk Sambusa
Friterad smördeg fylld med grönsaker, grön chili och örter
75 kr
Xaeda Tibsi
Tärnat nötkött satuerat med lök, grön chili och smör serveras i en kryddig sås
160 kr
Keyh Tibsi
Tärnat nötkött sauterat med lök, grön chili och smör servereas i en kryddig sås med berbere
160 kr
Zignie
Tärnat nötkött i het berbere sås
160 kr
Kitfo
Färsk finhackad nötkött smaksatt med mitmita, koseret och smör serveras med Ayib
170 kr
Injera Special
Olika milda och starka smårätter med nöt, kyckling och vegetariska grytor serveras på ett stort gemensamt fat
175 kr
Kulwa med ris
Tärnat nötkött tillagas med lök, kryddsmör, jalapenos och tomater i awazesås serveras med ris
165 kr
Xebhli Hamil
Finhackad spenat med lök tillagad i vår unika sås (mild)
150 kr
Shuro
Malda ärtor (shuro) tillagad i en stark berbere sås
150 kr
Timtimo
Linser tillagade med lök i en berbere sås
150 kr
Injera Special Vegetarisk
Olika milda och starka vegetariska smårätter serveras på ett stort gemensamt fat
170 kr
Lunch buffé (mån-fre 11-14)
Buffé
Olika eritreanska och etiopiska rätter erbjuds måndag till fredag mellan 11-15
125 kr
Copyright © All Rights Reserved